Portfolio

Portfolio van Robert Tol

Robert Tol is illustrator, grafisch vormgever en kunstschilder en hieronder is zijn portfolio te bekijken. Dat wil zeggen hij maakt heel mooie schilderijen en illustraties. Maar ook het ontwerpen van een logo en huisstijl is voor Robert geen enkel probleem. Dit portfolio bestaat uit zowel opdrachten als uit eigen werk. Zodra er ook maar een beetje eigen tijd is, is Robert bezig met zijn eigen werk.

De onderwerpen in het werk van Robert zijn meestal dieren of de natuur. Dat komt omdat dit zo puur is, met al zijn verschillende kleuren. De inspiratie komt dan ook veelal uit de natuur. ‘Kijk naar de bloemen en planen, maar ook naar de vorm van bomen en mooie uitzichten met een paar beestjes erin, prachtig!’  Er is al eens een expositie geweest met het werk van Robert

Het werk van Robert is vaak met de hand getekend en geschilderd, waarna het gedigitaliseerd kan worden om online of op drukwerk gebruikt kan worden. Daarnaast kan hij ook goed overweg met de grafische programma’s en is ontwerpen en tekenen via de computer en tablet ook geen probleem.